zaterdag 17 november 2012

Veluwetwit2

Veluwetwit2

Zondag 10 februari 2013

Als iets leuk is geweest kun je het erbij laten... 
Of niet. 
Op de twitrun van vorig jaar heb ik zo veel positieve reacties gekregen dat ik gekozen heb voor een deel 2. 
Zelfde startpunt, zelfde geweldig mooie omgeving.
De route is deels hetzelfde maar ook heel anders. Wat vorige keer de start was is nu het eind. En, je raadt het al: het eindpunt is nu het startpunt. Hier en daar een kleine routeverbetering zorgen ervoor dat het weer een mooie afwisselende toch zal zijn.

Doel is: samen, al hardlopend genieten van de omgeving. We lopen als groep bij elkaar. Tempo zal liggen rond de 6.oo tot 6.15 de km. 
Voor eten en drinken onderweg moet je zelf zorgen. De totale route zal rond de 30 km lang zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de eerste 10 km te lopen of de laatste 20 km. Je kunt de route ook moutainbiken of deels wandelen. Vanaf de start is het heerlijk wandelen.
Onderling wordt geregeld hoe de 10 en 20 km lopers van en naar het pauzepunt gebracht gaan worden. Hier is een auto voor nodig.

De start zal weer zijn bij Camping In de Rimboe in Ermelo 
Zie www.inderimboe.nl
Vanaf 11.15 kun je terecht voor een kop koffie/thee of wat anders. Om 12.00 starten we met lopen. 
Rond 13.15 zullen we bij de eerste pauzeplek aankomen. Na een korte pauze/wissel vervolgen we onze weg. Rond 15.30 komen we weer aan bij In de Rimboe (inclusief plaspauzes).

Als we weer terug zijn bij de start is er de mogelijkheid om warm te douchen! (wel even een muntje van 50 cent regelen). Daarna kun je fris en fruitig borrelen en aanschuiven voor een vroeg diner (hardlopen maakt hongerig). 
De keuken van In de Rimboe gaat speciaal voor ons open.



Of vind je het leuk om te helpen? Dat kan! 
Ik ben nog op zoek naar iemand die met de auto naar de eerste pauzeplek wil rijden (en wellicht naar de tweede). En ik zoek iemand die het leuk vindt om met de fiets voorop te rijden om de weg te wijzen. (gps met route kan op het stuur). 

Voor vragen/opmerkingen
@veluwetwitrun
veluwetwitrun@gmail.com








Geen opmerkingen:

Een reactie posten